Priser

Ingen opgaver er ens. Alle priser er derfor vejledende og ekskl. moms. Jeg tilbyder 15 min. gratis uforpligtende rådgivning og vejledning om jeres virksomheds nuværende visuelle identitet og hjemmeside, hvor vi i fællesskab kan spore os frem til projektets omfang og pris.

I er meget velkomne til at kontakte mig pr. telefon eller mail.

Hjemmesider

Har du brug for en simpel hjemmeside, som blot skal være et digitalt visitkort af dig og din virksomhed spænder priserne på dette fra 15.000 – 25.000kr.

Prisen på en skræddersyet hjemmesideløsning afhænger meget af dine ønsker og behov og oftest starter disse løsninger fra 25.000kr. til 80.000kr.

For at skabe en rød tråd, kan jeg også være behjælpelig med udvikling af logo, fotografering af medarbejdere og indhold til sociale medier.

En skræddersyet hjemmeside indeholder
5-25 undersider
Kontaktformular
Tilpasses smartphone og tablets
Udvikles i brugervenligt system
Google Maps
Google My Business
Google Analytics
Oprettelse af Facebook-side
Oprettelse af LinkedIn virksomhedsprofil
Links til sociale medier
Fotografering af medarbejdere
Stemningbilleder af kontoret
Har nye kunder svært ved at finde dig på Google, kan jeg hjælpe dig med opsætning af Google My Business. Det er et lille tiltag med en stor effekt. Prisen for opsætning af dette er 3.500kr.

Grafisk design

Logoudvikling
Fra 8.000kr.

Der udvikles 5 forskellige logoudkast, hvorefter jeg tilretter det op til fire gange.
Det færdige logo leveres til jer i vektorgrafik, jpg-, png-, pdf-, eps- og svgformat. Der medfølger også en logoguide, med definition af farvekoder og skrifttyper.

Andet grafisk arbejde
Fra 4.000kr.

Jeg kan hjælpe med opsætning af annoncer, magasiner, brochurer, produktkataloger og bøger til visning digitalt på web og klargjort til tryk. Jeg samarbejder med forskellige trykkerier og bogbindere og kan deraf tilpasse den enkelte tryksag til jer.

Powerpoint-skabeloner
Fra 5.000kr.

Har du brug for at få strømlinet dine Powerpoint-slides, så der er en rød tråd med din virksomhed, logo, skrifttyper og farver, kan jeg også udvikle skræddersyede Powerpoint-slides.

Sociale medier
Fra 8.000kr.

Mange virksomheder er på de sociale medier, men mangler tiden til at holde dem opdateret. Derfor kan en løsning være at have nogle faste skabeloner, som kan bruges. Jeg tager udgangspunkt i virksomheden, logo, skrifttyper og farver og udvikler 10-20 skabeloner til Instagram opslag og stories og Facebook.

Fotografering

Medarbejderfotografering
Fra 2.500kr.

Profilbillederne på en virksomheds hjemmeside er en del af virksomhedens profil udadtil. Derfor drejer det sig naturligvis om, at få taget nogle vellignende profilbilleder, som giver det bedste udtryk af medarbejderen og virksomheden. Jeg tilbyder derfor at komme ud til Jer og fotografere jeres medarbejdere og kontormiljø. Opstartsprisen er 1.500kr og prisen pr. billede afhænger af jeres behov og ønsker.

Modelfotografering
Fra 15.000kr.

Er I et tøjbrand kan jeg hjælpe med modelfotografering samt produktbilleder. Prisen er for 8 timer inkl. billedredigering af min. 20 billeder.

Fotografering til events
Fra 5.000kr.

Jeg tilbyder at fotografere stemningsbilleder til alle former for arrangementer, koncerter og events i hele Danmark. I vil modtage op til 75 billeder, som I frit kan bruge på jeres hjemmeside og sociale medier.

Jeg sætter mig grundigt ind i jeres historie og udvikler en rød tråd i jeres visuelle udtryk, så der er en sammenhæng mellem alt fra logo, visitkort og hjemmesider til de sociale medier.

Referencer

Bestseller
Christopher
Clean Shield
Create This
Dansk Sygeplejeråd
Eatgrim
Emilys House of London
Erhverv Aarhus
HAY

HEBO Project
IBC Aabenraa
Jack&Jones
Krøyer&Gatten møbelsnedkeri
L.O.C
Little pieces
Louise Kragh jewellery
Læge Jonas Geneser
Læge Rita Jensen

Lægerne ved Fredensvej
Millerostock
Minimum
Noisy May
Nordic Energy House
Oh by Copenhagen Fur
Okku Dubai
Paul Copenhagen
Pieces

Portside Industries
Psykoterapeut Sabina Christensen
Redesigned
Region Syddanmark
Restaurant 16sechzehn
Restaurant Carnis
Restaurant Früd
Reværk Arkitektur
Spot Architecture

Stabell Consulting
Studio 9 Denmark
Suspekt
TV2
Tokyo Kitchen
Triwa
Vero Moda
Vin&Petanque
Vordingborg Biofuel
Aarhus Tech